23948sdkhjf

Nyt logistikcenter - tæt ved det gamle i Slagelse

Selskabet MK Ejendomme har købt godt 10 hektar jord overfor Gardehusarkasernen ved afkørsel 39 på Vestmotorvejen i Slagelse - lige i nærheden af det 20 år gamle transportcenter Stop 39. Her skal der bygges et.... ja, et nyt transportcenter med fokus på lager og logistik. Det bliver på 45.000 kvm. 

- Der er stor efterspørgsel på logistikejendomme. Derfor er det planen, at vi bygger nogle ejendomme og lejer lokalerne ud , siger Michael Munch, indehaver af MK Ejendomme. 

– Det her bliver en lidt anderledes proces, som vi ser frem til, siger han.

- Vi har ikke travlt. Det er ikke så afgørende for os, hvor længe der går, før det hele er på plads; men vi forventer dog, at vi får udlejet denne type logistikejendomme rimeligt hurtigt.

- Vi bygger naturligvis ikke uden, at vi ved, at der er stor efterspørgsel på denne type ejendomme., tilføjer han. 

Logistikcentret er tiltænkt transportvirksomheder, lager-, køle- og frysehuse og lignende. Det vil blive inddelt i otte erhvervsparceller med bygninger, der får en loftshøjde på op til 12 meter. Lejemålene bliver i størrelser fra 4.500 kvm til 45.000 kvm.

Ved at finde frem til en pris

Michael Munch har allieret sig med EDC Erhverv Poul Erik Bech, og de er allerede i tæt dialog med en række interesserede virksomheder.

– Vi er allerede i gang med projekteringen og har kontakt til flere potentielle lejere til de mange kvm, der bygges, siger Sven Lyse, der er partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

- Vi er ved at finde frem til en pris for at opføre logistikcenteret, der forventes at ligge på cirka en kvart milliard kroner.

– Vi kigger også på mulighederne for at bygge robotlager, hvor alt fungerer automatisk og hvor vi forventer en positiv dialog med Slagelse Kommune med hensyn til at øge byggehøjden til 20 meter, slutter Sven Lyse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157