23948sdkhjf

Ugens rokader

Ny adm. direktør i DHL Freight og ny bestyrelsesformand i Alpi Air & Sea. 

----------

Her er den seneste uges rokader i bestyrelse og direktion i de danske transportvirksomheder.

Alpi Air & Sea
Sandro Pitigliani er udnævnt som bestyrelsesformand hos Alpi Air & Sea A/S i stedet for Kjeld Bjarne Skov, der dog forbliver i bestyrelsen. Alpi er et speditionsfirma med logistikcentre i Herning, Greve og Odense samt et salgskontor i Århus.

Bring E-commerce & Logistics
Hanna Kristina Ingemarsdotter Jonasson er indtrådt i bestyrelsen hos Bring E-commerce & Logistics A/S i stedet for Nora Astrid Steinvik og Steinar Myhre Haugen. Bring er ejet af Posten Norge og løser logistikopgaver for små og store virksomheder i hele Norden.

Dansk Bilspedition
Peter Vlasman er udnævnt som bestyrelsesformand hos Dansk Bilspedition A/S. Samtidigt er John Møller Franzen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jørn Nyegaard Poulsen. Dansk Bilspedition A/S er en københavnsk logistikvirksomhed.

DHL Freight Denmark
Ole Høxbro Mørk er indtrådt som administrerende direktør hos DHL Freight Denmark A/S i stedet for Flemming Balle Sørensen. Samtidigt er Ole Høxbro Mørk indtrådt i bestyrelsen i stedet for Flemming Balle Sørensen. DHL er blandt verdens største speditionsfirmaer.

Spycap
Jørn Dybvad Vinge er indtrådt i direktionen hos Spycap A/S i stedet for Rasmus Hangaard Vinge. Samtidigt er Lise Hangaard Vinge indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jørn Dybvad Vinge. Spycap er specialiseret i sikring af dieseltanke via det patenterede elektroniske SpyCap-system.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157