23948sdkhjf

Fra lastbilsælger til lastbilkøber

Når man efter syv år som lastbilsælger springer ud som vognmand, ligger det jo lige for at sælge sin første lastbil til sig selv med en ordentlig rabat.

Det fik Christian Pedersen fra Aars dog ikke lov til, da han efter fem år som Scania-sælger hos Stiholt valgte at forlade skrivebordet og sætte sig bag rattet i CP Transport. Christian fik dog lov til at leje en Scania R 650 fra Stiholts udlejningsflåde i nogle måneder, indtil han kunne få leveret sin nye Scania R 500 A6x2 for et par måneder siden.

- Det var jo fristende at skrive under på en slutseddel både som sælger og køber til en rigtig skarp pris, men lige som der ikke var noget fikumdik, da jeg var sælger, var der det heller ikke, da jeg var køber, fortæller Christian.

Derfor har Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen skrevet under som sælger, så alt er gået ordentligt til.

Selv om Christian efter i alt syv år som lastbilsælger - to år hos MAN og fem år hos Stiholt - har han etableret sin lille vognmandsforretning i en alder af bare 27 år, var han rigtig glad både for sit arbejde og sine arbejdsgivere.

- Jeg har dog altid haft en vognmand i maven - og den drøm skulle altså realiseres, fortæller han. 

- Og det er gået rigtig fint. Jeg har fået en virkelig god kunde med kørsel af blandt andet dagligvarer i det meste af Jylland, og så kører jeg lidt for et par andre kunder, når det passer, fortæller Christian. 

Han nye Scania R 500 kalder han for en drømmebil til den type kørsel, han regner med at beskæftige sig med i de kommende år.

- Den R 650 bil, som jeg lejede hos Stiholt, indtil jeg fik min egen R 500, var jo lidt som at skyde gråspurve med kanoner. Den var nu overraskende økonomisk selv med V8’eren, men den 6-cyl. motor i R 500 er bare endnu mere økonomisk, fastslår den tidligere lastbilsælger og nuværende vognmand.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125