23948sdkhjf

Transportskole åbner drone-center

Private og professionelle, der vil flyve med droner, kan nu forberede sig til Trafikstyrelsens test med målrettede onlinekurser i et nyt dronecenter hos DEKRA.

 ----------

Interessen for at flyve med droner er stigende, og uanset om man er privat eller professionel, skal man bestå de samme onlinetest hos Trafikstyrelsen for at få sit lovpligtige dronecertifikat.

Det vil landets største private udbyder af transportuddannelser, DEKRA, gerne hjælpe de mange drone-entusiaster med.

Skolen har åbnet et dronecenter og tilbyder her to online-kurser, som introducerer brugerne til reglerne for droneflyvning og giver gode råd til, hvordan kursisterne kan blive dygtige dronepiloter.

Kurserne forbereder målrettet brugerne til Trafikstyrelsens to online-test for dronecertifikat:  A1/A3 og A1/A3 & A2 kombineret.

Kursisten bestemmer tid og sted
Kurserne er designet som online-selvstudier. Derfor kan brugerne selv bestemmer det tempo, undervisningen skal foregå i.

Et kursus behøver ikke kan mere end to timer, men kan også og vare lige så længe, man finder det nødvendigt, oplyser DEKRA i en pressemeddelelse.

Kurserne er udviklet på en moderne digital læringsplatform, som udover fleksibilitet også introducerer nye læringsformer, som gør stoffet nemmere at komme igennem.

Hele teorien bag droneflyvningen er blevet visualiseret og har speak hele vejen igennem, så der er ikke så meget tekst, der skal læses. Man får desuden løbende feedback efter hver øvelse og kan selv gå til og fra de elementer, man gerne vil gøre mere ud af.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156