23948sdkhjf

HMF er klar med nyt produktions-setup efter brand

Hurtig oprydning og koordineret samarbejde holder kranproduktion kørende uden større påvirkninger. 

 ---------- 

Den 26. oktober 2021 opstod der brand i HMF’s produktionsbygning i Galten. Siden da, har virksomheden arbejdet i døgndrift for at få et overblik over skaderne, få ryddet op og set på løsningsmuligheder.

Gennem reetablering af produktionen og et tæt samarbejde med underleverandører har HMF sikret forsyningen af krandele til hovedproduktionen i Højbjerg, så kranproduktionen kan fortsætte uden større påvirkninger.

Fordi HMF er lykkedes med at få arrangeret et nyt produktions-setup på blot en uge, vil der ikke være et mærkbart dyk i virksomhedens reelle produktion, oplyser selskabet.

Det skyldes dels, at HMF har et stort sikkerhedslager af komponenter, dels at medarbejderne har kunnet fortsætte produktionen side og side med de eksperter, der har ryddet op efter branden og reddet maskiner, materialer og værktøjer.

- Desuden har vi fået mulighed for midlertidigt at flytte dele af vores produktion ud til nogle af vores leverandører og samarbejdspartnere. De har fundet plads til nogle HMF-medarbejdere på deres lokationer, siger HMF’s CEO Jens Seehusen Christensen, som er taknemmelig for den ekstraordinære indsats fra medarbejdere, beredskab, samarbejdspartnere og naboer.

- Jeg vil gerne takke vores projekt-team og alle andre medarbejdere, der også har arbejdet hen over weekenden. De har gjort det muligt, at vores ambition om at starte produktionen af vores underkomponenter op i løbet af denne uge er en realitet!

- Vores naboer i kvarteret omkring faciliteterne i Galten har vist stor forståelse for vores situation og oprydningsarbejdet, siger direktøren.

- Der kan forekomme små bump på vejen, men i det store hele forventer vi ikke, at branden kommer til at påvirke vores leveringstider bemærkelsesværdigt på sigt. De kunder, som kommer til at mærke en smule forsinkelse, tager vi naturligvis en dialog med, så de er informeret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141