23948sdkhjf

Dækvirksomhed – bedste regnskab nogensinde

Dækvirksomheden NDI Group har præsteret sit bedste regnskab nogensinde med et overskud på 82 millioner kroner.

 -----

Den positive udvikling fortsætter hos NDI-koncernen, der i sit seneste regnskab lander et overskud på 82 millioner kroner. Der er forbedring på 44 millioner sammenlignet med sidste års overskud. Resultatet er dermed det bedste i virksomhedens historie.

- Vi glæder os selvfølgelig over resultatet, siger CEO René Kristensen.

- Vi ser det som en bekræftelse af, at vi er på rette vej. Fra familien, bestyrelsen og ledelsen skal der lyde en stort tak til vores mange, engagerede medarbejdere, som har knoklet i et krævende år og spillet en afgørende rolle i at lykkes med dette resultat.

Har haft varer nok
Årsberetningen fortæller om et år, hvor der har været salgsvækst i hele Norden. Der har også været en høj tilgængelighed af varer, selv om markedet har været presset. 

Samtidig har virksomheden optimeret forretningen gennem digitalisering og andre omkostningsreducerende tiltag.

Mere end dæk
En af nyskabelserne fra NDI er de såkaldte mobilitetsløsninger, der skal hjælpe til at sikre kunderne en sikker og lønsom drift.

- I en presset branche som transportbranchen er noget af det værste og dyreste, der kan ske, at man holder stille, fortæller CCO Allan Pedersen og uddyber:

Samabejde med Super Dæk 
- Derfor har vi styrket vores strategiske samarbejde med værkstedskæden Super Dæk Service, som har 62 afdelinger i hele landet, så kunderne altid har et værksted i nærheden, der kan hjælpe dem med alt, der har med dæk at gøre. Desuden tilbyder vi adgang til Super Dæk Breakdown Service, så eksempelvis vognmænd ved nedbrud kan blive hurtigt kørende igen med hjælp fra vores servicevogne, der altid er klar til at rykke ud. Vi har helt klart oplevet en stigende interesse for disse mobilitetsløsninger, som vi har arbejdet med som nogle af vores vigtigste indsatsområder.

Risiko for knaphed
- Vi ser ind i et år, hvor vi risikerer vareknaphed og dyrere transport, så vi tager intet for givet.

- Vi forventer ikke, at vi i næste regnskabsår får et lignende resultat. Desuden skal vi foretage flere investeringer, heriblandt i nye, større dæklagre i Sverige og Norge samt en udvidelse af vores specialfælgfabrik i Brørup. Det vil koste på overskuddet på den korte bane, men på den længere bane sikre en mere profitabel drift og øge kapaciteten og indtjeningsevnen, siger René Kristensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093