23948sdkhjf

Fokus på miljø og næse for forretning: Meldgaard bedst i Sønderjylland

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i region Syd- og Sønderjylland.

 Flot vækst og indtjening i et konkurrencepræget marked. Det var blandt begrundelserne, da Meldgaard Miljø forleden blev udrådt til de regionale vindere af EY Entrepreneur Of The Year 2021.

Virksomheden ledes af søskende-trioen Line, Henrik og Lasse Meldgaard, og den har arbejdet med affald i mere end 40 år.

- De investerer i bæredygtige løsninger og har en cirkulær tankegang. De hjælper virksomheder med at sortere deres affald. Dermed bidrager Meldgaard Miljø til, at flere virksomheder gør verden lidt grønnere, siger Michael Anker, Partner i EY og ansvarlig for region Syd- og Sønderjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

- Det er en stærk familie med en særdeles veldrevet virksomhed. De har et globalt sigte og formår at se nye muligheder, hvilket skaber en stærk businesscase, fremhæver områdedirektør Niels Erikstrup Mortensen fra Danske Bank.

Klar til finalen
Med den regionale sejr er Meldgaard Miljø klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 13. januar 2022. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark. 

EY Entrepreneur Of The Year er en konkurrence, der finder sted i 60 lande. I Danmark har konkurrencen fundet sted i knap 25 år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14