23948sdkhjf

Ny direktør for DEKRA i Danmark

Christen Bagger afløser Peter Laursen som den danske direktør i DEKRA.

DEKRA Danmark har fået ny direktør pr. 1. december. Det er Christen Bagger, der afløser Peter Laursen på chefposten herhjemme.

Christen Bagger har lang erfaring fra servicebranchen med topstillinger inden for hotel- og kursusvirksomhed. Han har senest stået i spidsen for hotelkæden Clarions 40 hoteller og 4.000 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Tidligere har han blandt andet været danske landechef og international vicepræsident i uddannelsesvirksomheden EF Education First.

Christen´Bagger  skal indfri to overordnede målsætninger.

Aktiv i flere brancher
- For det første skal jeg sikre, at DEKRA fortsat vokser gennem organisk vækst og via opkøb af virksomheder, fortæller han. 

- Vi skal være større i de brancher, hvor vi allerede er aktive; men vi skal også indtage nye brancher i de kommende år - og vi vil også gå efter forretninger uden for transportsektoren.

- Det vil vi gøre gennem DEKRA Business, der ikke begrænser sig til transportbranchen. Der kan for eksempel være et potentiale i kurser i bæredygtighed, der kan hjælpe små og mellemstore virksomheder og deres medarbejdere med at komme til næste niveau.

CO2-neuatrl i 2025
- For det andet skal jeg realisere koncernens høje ambitioner på klimaområdet. Vi skal være CO2-neutrale allerede i 2025, fortsætter Christen Bagger.

- Vi har tilsluttet os den globale standard ”Science Based Targets”, som hjælper virksomheder med at realisere klimamål, der lever op til Parisaftalen.

Peter Laursen forfremmes
Peter Laursen, der har været direktør for DEKRA i Danmark i ni år, stiger i graderne. Han er fra den 1- december 2021 blevet udnævnt til direktør for koncernens aktiviteter i Nord- og Vesteuropa. Aktiviteterne tæller selskaber i 12 lande.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156