23948sdkhjf

Kran og hejs til Holstebro

En rigtig fin opbygning er netop leveret til Entreprenørfirmaet Markussen ApS i Holstebro. Virksomheden tilbyder alt inden for vognmandskørsel, naturopretning og nedrivning.

Virksomheden har investeret i en Scania R 650 B8X4NB, der er opbygget med Hiab’s mest solgte kran i Danmark, nemlig en X-HiPro 302 EP-5 CD.

Kranen er i 30 ton/meter-klassen med fem hydrauliske udskud med en rækkevidde til 15,1 meter og med Combi Drive 3 radiostyring. Kranen sidder på et bagmonteret 28 ton/meter SAWO-krankonsol. Kranen har VSL-støttebensovervågning, som øger kranens kapacitet, jo længere støttebenene køres ud.

Der er monteret en stå-platform over kranens drejecylinder

Foran kranen er køretøjet opbygget med det mest solgte kroghejs i Danmark fra MULTILIFT af typen, Ultima 24SL.61. Hejset har tip- og optrækskapacitet på 24 ton. Det er beregnet til containere på 5,0-6,8 meter. Det har glidesats, der ved af- og pålæsning hæver containeren, så den kører bagud på bagruller. Dermed slides der ikke på container og støtteklodser. Af ekstra funktioner har kunden valgt il-gang, hurtig-tip og Safe Speed.

For at letter vedligeholdelsesarbejdet, er der et Groeneveld OnePlus centralsmøreanlæg på kran og kroghejs. Opbygningen er leveret fra SAWO i Holstebro

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126