23948sdkhjf

Ejner Hessel overtager importen af Mercedes-Benz lastbiler i Danmark

Ejner Hessel A/S har netop underskrevet kontrakten, der sikrer dem importen af Mercedes-Benz Trucks i Danmark. Dermed bliver det en kendt og anerkendt aktør i branchen, som fremover skal stå for importen af Mercedes-Benz lastbiler.

Mercedes-Benz Trucks danske organisation følger med over i det nye set-up. Importøraftalen forventes at træde i kraft i starten af 2022 efter endelig godkendelse hos Konkurrencestyrelsen.

Med overtagelsen af importen af Mercedes-Benz og FUSO lastbiler skruer Ejner Hessel A/S op for det lange og tætte samarbejde med Daimler Truck AG.

Dybt forankret i lastbiler
Ejner Hessel er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige forhandlere af lastbiler i Danmark med en historie, der går tilbage til 1968.

- Lastbilerne er dybt forankret i Ejner Hessels historie, og vi er glade for, at vi som importør af Mercedes-Benz og FUSO lastbiler nu kommer endnu tættere på vores eget DNA, siger direktør hos Ejner Hessel A/S, Benjamin Mahr.

- Vi er helt grundlæggende stolte over, at Daimler Truck AG i Stuttgart har valgt at vise os den tillid og tiltro, som det kræver at importere og forhandle deres lastbiler. Det vil vi gøre os umage for at leve op til. Samtidig er vi glade for, at vi med aftalen får Mercedes-Benz Truck Danmarks stærke team og deres know how med over i vores organisation.

Vil styrke Mercedes-Benz
- Med deres store kendskab til Mercedes-Benz, vores kunder og de øvrige forhandlere, er jeg sikker på, at Ejner Hessel A/S kan styrke Mercedes-Benz og FUSO’s tilstedeværelse på det danske marked, udtaler Mercedes-Benz Trucks direktør i Danmark, Jens-Christian Tittel.

- Mercedes-Benz Truck Danmark og Ejner Hessel har et årelangt og tillidsfuldt samarbejde bag sig. Ejner Hessel er en dedikeret og dygtig partner på det danske marked. De er derfor de helt rette til at fortsætte vores positive udvikling i Danmark.

Ud over importen overtager Ejner Hessel også Mercedes-Benz CPH’s salg af lastbiler i Greve og Hillerød.

Mercedes-Benz CPH vil fortsat have serviceværksteder på begge lokationer, så kunderne i området stadig kan få ydet service på deres lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14