23948sdkhjf

YX Erhverv henter erfaren salgschef

Keld Østergaard skal være ny salgschef i YX Erhverv og være med til at yde den gode kundeoplevelse som olieleverandør til dansk erhvervsliv og transport.

YX Erhverv opruster med endnu en salgschef. Det er den 57-årige Keld Østergaard, der er ny salgschef i selskabet og kommer til at få ansvaret for Sydsjælland og Lolland-Falster. Keld Østergaard er hentet internt i virksomheden og har mere end 15 års erfaring fra olie- og transportbranchen. Det seneste halvandet år har han været salgschef i YX Smøreolie.

- Det er med stor begejstring, at jeg har sagt ja til jobbet i YX Erhverv, siger Keld Østergaard.

- Det ligger i mit DNA at sætte kunden i centrum, og jeg ser frem til at arbejde med at sikre den gode oplevelse kunderne.

Stærke kompetencer
- I en tid, hvor der er fuld fart på forretningen og udsigt til vækst i YX Erhverv, er det afgørende, at vi opruster for fortsat at kunne yde den absolut bedste oplevelse til vores kunder, siger adm. direktør Michael B. Hansen fra YX Erhverv.

- Keld Østergaard har kendskab til både branchen og koncernen, og han har vist, at han har stærke kompetencer, når det gælder salg og kunderelationer. Vi er glade for, at han har valgt at bringe sine kompetencer til YX Erhverv.

Keld Østergaard har siden oktober været hos både YX Smøreolie og YX Erhverv. Fra den 1. januar 2022 vil han udelukkende være hos YX Erhverv.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.219