23948sdkhjf

Årets første Volvo leveret til Horsens

Årets første levering fra Autohuset Vestergaard i Kolding er gået til Trifa Transport i Horsens, som i går - mandag eftermiddag - fik leveret en Volvo FH 500 pusher til deres chaufføre, der går under navnet Skrald.

Den pågældende Volvo var en demobil, som Autohuset Vestergaard havde anskaffet sig; men efter en demotur hos Trifa Transport i Horsens, blev bilens fremtidige skæbne afgjort.

- Vi kunne vi lige så godt få den gjort færdig som en rigtig Trifa-bil, fortæller salgskonsulent Thomas Poulsen.

Det betyder, at bilen er leveret i kundens velkendte farver, hvor det er Noer-Lak i Vamdrup der har stået for lakering.

Turbocompound
Selve lastbilen er med Volvos turbocompound-motor på 500 hk og 2800 Nm og med I-Save brændstofpakke samt 2,47 gearing. Der er endvidere fuldt sikkerhedsudstyr inklusiv ACC med adaptiv fartpilot, udsynspakke+ med adaptive LED-forlygter samt blindvinkel-kamera i sidedisplayet.

Chassis-opbygningen er udført af Vognsmeden i Grindsted med fuld dørkplade og alucering. FIX Autopolstring i Hedensted har nusset den indenfor. City Skilte i Horsens har stået for skriften.

Bilen er som nævnt solgt af salgskonsulent Thomas Poulsen, mens den endelige klargøring er udført af opbyggerteamet hos Autohuset Vestergaard i Kolding.

Thomas Poulsens tanker går til alle underleverandører, som har stået på hovedet i en travl tid, hvor der også skulle fejres jul og nytår - og passe på corona.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203