23948sdkhjf

Sport 24 samler transport og logistik ved Silkeborg

Allerede inden logistikcentret er færdigt, har Sport24 og Sports Group Denmark besluttet at udvide med 20.000 kvm.

HPH Totalbyg er i fuld gang med at opføre et 21.100 kvadratmeter stort logistikcenter til Sport24 og Sports Group Danmark ved Silkeborg. Endnu før det er afleveret, har de to bygherrer valgt at udvide det med 20.000 kvadratmeter og igen give opgaven til HPH Totalbyg.

Det betyder, at logistikcentret i Silkeborg i alt bliver på 41.100 kvadratmeter, heraf godt 1.000 kvadratmeter til administration.

Logistikcentret opføres ved afkørsel 33 Funder lige ud til Silkeborgmotorvejen.

Sport24 indretter en autostore med robotter til at plukke varer i deres voksende online forretning i den ene halvdel, mens den anden halvdel skal betjene en engros forretning, der leverer til butikkerne i kæderne Sport 24, Sportmaster m.fl.

Der indrettes 20.000 pallepladser og en stor cross docking terminal. Containere med paller modtages i den ene ende og lastes over i lastbiler i den anden ende.

Lastbilerne vil køre til i alt 23 ramper. Uden om bygningerne anlægges en forplads på 16.500 kvadratmeter til lastbilerne.

Med det nye logistikcenter kan sports-koncernen lukke et eksternt lager og konsolidere logistikken på én adresse.

- Vi kan se, hvor store fordele det tilfører forretningen at samle logistikken. Derfor har vi besluttet at udvide logistikcentret til det dobbelte allerede nu, siger Bjarne Jeppesen, CEO i Sports Group Denmark.

- Desuden er væksten i salget gået hurtigere end forventet.

Samlet investerer Sport24 og Sports Group Danmark 140 millioner kroner i det nye domicil og logistikcenter. Første etape bliver færdigt til sommer, mens anden etape forventes afsluttet i foråret 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203