23948sdkhjf

System Transport ekspanderer: Robotlager på Sjælland

System Transport A/S investerer nu for alvor i fremtiden med et AutoStore-robotlager til sit lager i Øm ved Roskilde. Aftalen er netop blevet underskrevet, og robotterne rykker efter planen ind til sommer.

Der er tale om et lager med 43.000 kasser, som skal betjenes af 35 robotter.

- Vi kommer til at kunne håndtere flere kunder på færre kvadratmeter hurtigere end i dag, siger Tony Jakobsen, adm. direktør og medejer af System Transport.

- Og vi kommer til at gøre det på en miljøvenlig og bæredygtig facon. Ti robotter forbruger cirka samme mængde strøm som én støvsuger.

Siden 2017 har System Transport A/S øget sin omsætning med 80 procent og sin bundlinje med 500 procent og man er i dag én af Danmarks førende tredjepartsleverandører af logistikløsninger inden for mode, tekstiler, kosmetik, sportsudstyr og bøger. Alle varegrupper er nemme at integrerere i et AutoStore-robotlager.

Mekaniske lagermedarbejdere
- Den voksende efterspørgsel på både B2C- og e-commerce-løsninger kræver, at vi som virksomhed automatiserer for at kunne følge med. Især i disse tider, hvor vi må erkende, at det er rigtigt svært at finde kvalificeret arbejdskraft, forklarer Tony Jakobsen.

Investeringen i de ”mekaniske lagermedarbejdere” skal øge kapaciteten og effektiviteten, men Tony Jakobsen understreger, at den højere automatiseringsgrad ikke bliver på bekostning af den personlige kundeservice, som System Transport er kendt for.

- Det ligger i vores DNA at tilpasse hver enkelt aftale til den specifikke kunde, og det vil vi naturligvis fortsætte med at gøre. Robotlageret giver os til gengæld mulighed for at håndtere større volumener end i dag og sikre en så høj effektivitet som muligt, slutter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14