23948sdkhjf

GLS-chef får nyt job

Skal samle værdikæden hos Dansk Retur.System

Den 1. april 2022 tiltræder Jesper Larsen stillingen som Chief Operating Officer (COO) i Dansk Retursystem. Han kommer fra en stilling som Head of Operations hos pakkevirksomheden GLS Denmark og har desuden erfaring fra Carlsberg, affaldsselskabet Marius Pedersen og Bladkompagniet.

Hos Dansk Retursystem skal Jesper Larsen skabe sammenhæng mellem indsamling og kundeservice, og det er netop det, han kan bidrage med – for uanset om det handler om pakker, aviser, flasker eller dåser, så starter det hos Jesper Larsen altid hos kunden.

- Mit mindset er altid udefra og ind, for det er derfra, vi skal finde de løsninger, der er gode for kunderne og brugerne, siger han i forbindelse med jobskiftet.

- Det starter hos købmanden, restauranten eller pantstationen. Derfra tænker vi processerne tilbage for at finde de gode løsninger, siger han.

I sit tidligere job hos GLS Denmark var han leder af Operations, så han er vant til – og ser stor mening i – at have samlet hele værdikæden. I Dansk Retursystem gælder det hele processen fra forbrugeren, der afleverer en flaske eller dåse, over indsamlingen hos butikker, kontorer og restauranter til sortering og pakning på Dansk Retursystems fabrikker.

Årligt indsamler Dansk Retursystem omkring 1,7 milliarder flasker og dåser til genanvendelse.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.39