23948sdkhjf

Volvo med kran, wirehejs og masser af ekstraudstyr

Gundsø Entreprenør Forretning har været hos Volvo for at hente en FMX500 8x4 kranbil

I fredags kunne Gundsø Entreprenør Forretning hente en helt ny Volvo FMX540 8x4 kranbil med wirehejs og masser af udstyr. Kranen er en HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD, mens wirehejset er et SAWO CLF326 S-3W.

Bilen er opbygget hos SAWO i Kolding med en kombineret diesel- og hydrauliktank i højre side. Der er endvidere en specialbygget værktøjskasse i venstre side og værktøjskasser mellem bagskærmene. Der er hel alu-afdækning på hejset og et VBG PHV-træk.

Selve lastbilen har en 540 hk motor med 12 trins I-Shift gearkasse. Der er Globetrotter førerhus, luftaffjedring på alle aksler, tandem-bagaksel, tandemakselløft og Volvo Dynamisk Styring.

Lastbilen er leveret med en Volvo Guld-servicekontrakt, der blandt andet indeholder forebyggende vedligeholdelse, serviceplan og reparationer af drivline, el-komponenter, sliddele mv.

Herudover er lastbilen leveret med Volvo Dynafleet Chaufførtider, der inkluderer automatisk download af køre/hviletid og Brændstof & Miljø-pakken med overvågning og rapportering af brændstofforbrug.

Bilen er leveret af Claus Hofman fra Volvo Truck Center Taastrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079