23948sdkhjf

Toppolitikere skal hjælpe ITD

Mogens Jensen bliver formand for juryen, når ITD’s transportpris, Danish Transport Award 2022, skal overrækkes senere i år. Transportminister Trine Bramsen skal overrække prisen

Juryen for Danish Transport Award 2022 er på plads. Det er en bredt sammensat gruppe på seks personer, der skal finde frem til årets vinder; men de skal også pege på de to ITD-medlemsvirksomheder som fortjener hæder og ære for anden- og tredjepladsen.

ITD hylder ved Danish Transport Award 2022 de bedste CSR-initiativer med fokus på arbejdskraft. CRS er en forkortelse for Corporate Social Responsibility og betegner virksomheders arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter. Man kan også kalde CSR for ”virksomhedsens samfundsansvar”.

Mogens Jensen, der er formand for Folketingets Transportudvalg, er valgt som juryformand. Han har - med sine mange år i Folketinget, tidligere ministerposter og ordførerskaber - de kvalifikationer, der er behov for, når jurymedlemmerne i fællesskab skal vurdere indstillingerne.

Stærke jurymedlemmer
Juryen består desuden af to medlemmer med bred erfaring, når det gælder arbejdskraft, personale og rekruttering.

Conni Tetens, HR- & Kommunikationschef i Sønderjysk Landbo Forening (SLF). Conni Tetens har siden sine første år på arbejdsmarkedet arbejdet med mennesker, som har haft svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Som HR-chef har hun været med til at sikre, at de virksomheder, hun har arbejdet i, har haft fokus på rummelighed. Conni Tetens er også formand for en skole for unge med særlige læringsforudsætninger.

Lene Hjorth er selvstændig konsulent og tidligere bæredygtighedsdirektør i Jyske Bank. Hun er en af Danmarks mest markante aktører inden for CSR og bæredygtighed. Hun har i en lang årrække været bæredygtighedsdirektør i den finansielle verden med et særligt fokus på FN’s Verdensmål. Lene Hjorth har gennem de mange partnerskaber, hun har været med til at skaffe arbejde til grupper på kanten af arbejdsmarkedet. Hun er desuden bestyrelsesformand for Kofoeds Skole.

Fra transport- og logistikbranchen er valgt disse tre jurymedlemmer:
CEO Thomas Corneliussen, Frode Laursen A/S.
Vognmand Christian Sørensen Madsen, bestyrelsesformand for ITD.
Adm. direktør Carina Christense, ITD.

Danish Transport Award 2022 uddeles på ITD’s medlemsmøde den 12. oktober 2022. Transport- og ligestillingsminister Trine Bramsen har sagt ja til at overrække prisen til vindervirksomheden samt til anden- og tredjepladsen.

Indstil kandidater nu
Man kan indstille kandidater til Danish Transport Award 2022 både med store og små tiltag, der har med arbejdskraft at gøre. Sidste frist for at indstille kandidater er fredag den 11. marts 2022.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095