23948sdkhjf

Fragtmand mærkes af tårnhøje priser: Bruger 900.000 liter diesel om året

 Det er vognmandsvirksomheder over hele landet, som rammes hårdt af de tårnhøje brændstofpriser. Transport- og fragtmandsvirksomheden i Skjern, J.M. Jensen, der har 37 lastbiler, kører i hele landet og kan ikke gøre meget for at spare på dieseludgifterne.

- I sommer lå prisen på en liter diesel lige under 10 kroner, i dag er den oppe omkring 16, fortæller direktør og medejer Erik Jensen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Virksomheden bruger omkring 900.000 liter diesel på et år. Det er cirka 74.000 liter på en måned, 17.000 liter på en uge og 2500 liter på én enkelt dag.

Hos J.M. Jensen er det svært at sige hvor stor en betydning, det vil have for virksomheden. De kører for Danske Fragtmænd og får derigennem et olietillæg, der følger brændstofprisernes udvikling.

- Vi afventer og ser, hvordan verdenssituationen udvikler sig, fortæller Erik Jensen, som ikke bekymrer sig mest om udgifterne til diesel. Han tænker mere på, hvordan samfundsøkonomien vil blive påvirket generelt.

- Jeg synes, det er værst for de familier, som pludselig får en fordobling af deres udgifter og ikke kan blive ved med at have råd til at betale. Det er både vores ansatte og vores kunder, som på sigt kan få problemer af det. Det bliver noget skrammel, siger han.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095