23948sdkhjf

Det er tid til at hylde transportens lærlinge og elever

Nu kan man igen indstille lærlinge og elever, som har gjort en ekstra indsats eller markeret sig på anden måde, til Transportens Lærlingepris eller Transportens Elevpris.

Begge priser er indstiftet af ATL, og indstillinger skal ske inden udgangen af april 2022.

Sidste år gik Transportens Elevpris til Nicolai Lyse Krathus fra Silvasti Transport A/S. Han blev kontoruddannet på virksomheden med speciale i spedition/shipping. Transportens Lærlingepris gik til Christian Lund Jensen, som har taget sin uddannelse hos Urbaser i Sønderborg.

- Hvert år kan dommerpanelet vælge mellem en helt række virkelig dygtige unge mennesker. Det er lærlinge og elever, som har sat et særligt aftryk, mens de har været under uddannelse, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Alle medlemmer af ATL kan allerede nu indstille en eller flere kandidater til de to priser i samarbejde med lærlingens eller elevens uddannelsessted.Det sker blandt andet på ATL's hjemmeside - www.atl.dk.

Transportens Lærlingepris kan gå til en medarbejder, som har bestået svendeprøven som godschauffør, kranfører, mekaniker eller lager- og terminalarbejder. Transportens Elevpris uddeles til en medarbejder, der har bestået fagprøve indenfor administration, handel, logistik eller spedition. Kandidaterne skal have afsluttet deres uddannelse mellem 1. marts 2021 og 1. marts 2022.

Det er et et uafhængig dommerpanel, som skal finde modtagerne af de to priser. Vinderne vil blive afsløret og hyldet i løbet af sommeren 2022.

Læs mere om: ATL
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096