23948sdkhjf

UPS skal distribuere ny corona-vaccine

UPS’ Healthcare skal distribuere Novavax’ Covid-19-vacciner på tværs af EU. De første leverancer begynder i denne uge

UPS Healthcare starter et samarbejde med den amerikanske bioteknologivirksomhed Novavax om at distribuere den nyligt autoriseret Covid-19-vaccine over hele verden - inklusiv 27 EU-lande, hvor de indledende doser sendes til medlemslandene fra denne uge.

Novavax-vaccinen er køleskabsstabil og kan opbevares og transporteres ved tremperaturer fra 2-8 grader C. Denne opbevaringsprofil gør Novavax-vaccinen til en potentiel transformativ aktør på fjerntliggende steder, idet den kan blive distribueret ved hjælp af traditionelle vaccinedistributionskanaler.

- Vi er stolte af at samarbejde med Novavax om at distribuere virksomhedens Covid-19-vaccine både i og uden for EU, siger Wes Wheeler, der er direktør for UPS Healthcare.

- Den omfattende infrastruktur, som vi har opbygget på tværs af EU til at kunne transportere temperatursensitive produkter, vil hurtigt gøre denne vaccine og andre nødvendige sundhedsprodukter tilgængelige til hundred millioner af mennesker.

Distributionscenter i Holland
UPS Healthcare opbevarer vaccinerne i det topmoderne distributionscenter i Roermond, Holland. Det er bygget til at kunne opbevare et væld af bio-farmaprodukter har frysepallefaciliteter til at beskytte biologiske produkter som f.eks. Novavax-vaccinen.

Distributionscenteret er strategisk placeret tæt på UPS’ europæiske hub i Køln/Bonn-lufthavnen. Placeringen tillader korte transittider på tværs af kloden og næstedag-leveringer i 80 procent af Europa.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109