23948sdkhjf

Ny Renault med ekstra el-arbejde

Move IT’s nye Renault skal ofte køre i London. Det krævede ekstra arbejde af opbyggerteamet

Den københavnske flyttevirksomhed, Move IT fra Glostrup, fik forleden leveret en ny Renault T-High Evolution-lastbil. Der er tale om en lastbil med Renaults 13-liters motor med 480 hk og 12-trins Optidriver-gearkasse.

Fyns Karosseri har stået for en vekselladsopbygning, der kan rumme både 7,15, 7,45 og 7,82 meter lange veksellad eller en 20 fod-container.

Der er mange spændende detaljer på opbygningen, ikke mindst værktøjsskabene. Der sidder tre skabe i den ene side. To af dem er med skuffer og inddelinger til blandt andet flyttetæpperne, værktøj og alt muligt andet nødvendigt til de store flytninger. Den tredje kasse er til fire batterier - to startbatterier og to forbrugsbatterier samt en inverter til værktøj og en lader til batterierne.

I et af skabene er der monteret en ledningsrulle med en 25 meter lang forlængerledning, hvis man nu holder et sted uden strøm.

Renaults eget opbyggerteam i Taastrup har også lavet et flot stykke arbejde. Bilen skal jævnligt køre i hjertet af London, hvilket kræver et Direct Vision Standard-system, der både omfatter kamera og radar for at højne sikkerheden. Systemet advarer blandt andet, hvis der er en cyklist i den blinde vionkel på højre side af lastbilen.

Bilen er solgt og leveret af Christian Lennett fra Volvo/Renault Truck Center Taastrup.

Masser af ekstraudstyr
Move IT har kunder i hele EU og bistår med skræddersyede flytteløsninger. Da virksomhedens chauffører er afsted mange uger ad gangen, skal der naturligvis ikke mangle noget. Derfor er der investeret i en hel del udstyr – både det fabriksmonterede og det eftermonterede udstyr.

Her er udstyret:
Roadpad+ med Navigation pakke
Klimapakke
Luksusstole med varme og ventilation
Læderbetræk
Ultimate læderrat
3-trins ratstamme justerbar til 60 grader.
Parkcooler
Adaptiv fartpilot
9kW Webasto motor/kabine varmer
Køleskab med frys
Dobbelt batteripakke
Højresvings- og bakkamera
Fjernsyn
Fuel save pakke inkl. Optivision og Optifleet

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11