23948sdkhjf

Glad direktør: Nu kommer mine DAF

Kaj Madsen Fjelstrup A/S bestilte 100 DAF-trækkers sidste år. Nu er de første kommet

Direktør Jens Andersen fra vognmandsvirksomheden Kaj Madsen Fjelstrup A/S i Kolding er en glad mand. Han var blandt de første til at skrive sig op til at købe den nye generation af DAF-lastbiler. Han ville sikker på at komme forreste i køen – og ja, så afgav han en ordre på 100 DAF-trækkere!

Nu begynder DAF’erne så  småt at komme hjem til Danmark - og Kolding. Det har givet salgskonsulent Klaus Hauge Olsen hos ESA Trucks Danmark ekstra travle dage, da han skal gøre de mange DAF XG 480 4x2 sættevognstrækkere klar, efterhånden som de kommer.

Behov for plads og komfort
Kaj Madsen Fjelstrup råder over 400 trækkende enheder, som hver kører 150-175.000 km om året. Mange af bilerne er to-mands betjent, og det giver et stort behov for plads og chaufførkomfort. Derfor faldt valget på DAF.

- DAF har gennem mange år været en trumf hos os, fortæller direktør Jens Andersen fra Kaj Madsen Fjelstrup.

- DAF er en sand arbejdshest og er meget vellidt af chaufførerne. Den nye XG-model med det mere komfortable førerhus, der er 33 cm længere, kan det kun blive endnu bedre.

- I fjor fik vi leveret 80 nye DAF XF 480 af ”den gamle model”, og dem har vi været rigtig godt tilfredse med, fastslår Jens Andersen.

Pan-europæisk transportør
Kaj Madsen Fjelstrup A/S betegner sig som en pan-europæisk transportør med speciale i transport af fødevarer - især ophængt kød. Ud over de 400 trækkere indgår der også 450 køletrailere i flåden, hvoraf en stor del er med dobbeltdæk/dobbelt compartment til transport af pallegods i to lag og ved forskellige temperaturer i samme trailer.

- Vi råder over flere forskellige lastbilmærker, men vi kan mærke på chaufførerne, at de fleste af dem foretrækker DAF’erne, fastslår Jens Andersen.

- Det har naturligvis spillet ind i vores valg; men den gode brændstoføkonomi i DAF’s 480 hk-motor har også gjort den nye XG 480 til et oplagt valg

Kaj Madsen Fjelstrup A/S har faste trafikker mellem Norge, Tyskland, Holland, Frankrig, Spanien, Italien og Polen.

Samtlige trækkende enheder leveres med komplette service- og reparationsaftaler og serviceres på de forskellige mærkers autoriserede værksteder. For DAF’ernes vedkommende er det aut. DAF servicepartner KLC i Kolding, mens trailerne serviceres på aut. værksteder afhængigt af kølemaskinens fabrikat.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.361