23948sdkhjf

Danmarkspremiere på ny Daily

Iveco har fået en ny transportbil, og alle kunder er velkomne til at prøve den

Den seneste version af Daily er nu kommet til Danmark. Den har nye, fleksible og intelligente løsninger, som tager interaktionen og samarbejdet mellem føreren og ejere til et nyt niveau.

Sådan lyder overskriften fra Iveco: Bilen skal være en stærk samarbejdspartner med vognmanden på vejen til at skabe en succesfuld transportvirksomhed:

Den nye Daily er udstyret med Air-Pro. Det er en intelligent luftaffjedring, som har en smart, elektronisk styring. Nyheden forbedrer kørekomforten, beskytter fører og lasten. Oh den tilpasser sig til brugskravene.

Driver Pal er en stemmeassistent (baseret på Googles Alexa), der giver føreren mulighed for at kommunikere med køretøjet og andre førere via stemmekommandoer. Det bidrager til en sikker, stressfri og behagelig køreoplevelse.

Bedre sæder
Der er også helt nye sæder med memory foam i midten af sædehynden, ryglænet og nakkestøtten. Skummet former sig efter kroppen, giver en jævn vægtfordeling og reducerer tryk mod ryggen med op til 30 procent. Det kan forebygge rygsmerter.

Ifølge Iveco sidder høje personer sidder mere behageligt takket være den 20 mm længere og 15 mm tykkere pude forrest, som giver bedre støtte til længere ben. Siderne på sædet og håndtagene er blevet omdesignet for at gøre det lettere at komme ind og ud af bilen.

Bruger mindre brændstof
Motorteknologien og efterbehandlingssystemerne er baseret på de nyeste udviklinger og garanterer fuld overensstemmelse med de nyeste normer som Euro 6-D Final og Euro 6-E under reelle kørselsforhold i hele levetiden.

Den optimerede 2,3-liters motor forbruger op til seks procent mindre brændstof og øger Daily’ens anvendelighed gennem op til 15 % mere drejningsmoment til krævende opgaver.

Iveco Daily fås i flere modeller og kan køre på forskellige brændstoftyper: diesel, HVO eller gas.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125