23948sdkhjf

Fusion: Gamle aktører slår pjalterne sammen

FD Parts og Compaction fusionerer

Grossisten FDParts A/S, der er specialist i belysning, udrykningsudstyr og takografer til transportbranchen, fusionerer med firmaet Compaction A/S, der har specials i spejle, lys og autotilbehør.

De to virksomheder har begge rødder i det hedengangne firma Axel Ketner.

- Sammenlægningen vil være en fordel for kunderne, da det medfører adgang til langt flere produkter, udtaler indehaverne af de to virksomheder i en pressemeddelelse.

- Sammen bliver vi en endnu stærkere partner, siger Liz Idon, Compaction.

- Fusionen vil styrke tilbuddet til vores kunder og gøre os endnu bedre i stand til at levere omfattende løsninger til nuværende såvel som nye kunder.

- Søren Ketner Fussing, administrerende direktør i FDParts er overbevist om, at den fremtidige konstellation med en erfaren og stærkere organisation, er det helt rigtige for begge virksomheder.

- Det har været afgørende for mig, at det fremtidige set-up fortsætter med samme ildhu som hidtil. Vi deler begge de samme værdier og har fokus på høj kundetilfredshed.

Både Liz Idon og Søren Fussing vil begge være aktive i det daglige arbejde efter fusionen. Compaction-navnet vil fortsætte i og indgå som en integreret del af den fremtidige organisation.

Primært til transportbranchen
Selv om begge virksomheder er leverandører til hele autobranchen, henvender deres produkter sig primært til transportbranchen.

FDParts har fem produktområder: takografer, flådestyring, advarsels- & udrykningslys, værktøj og elektrisk udrustning.

Compaction har specialiseret sig i spejle og tilbehør til de fleste typer køretøjer, men med særlig fokus på busser, vare- og lastbiler, traktorer og entreprenørmaskiner samt caravans. Sidenhen er sortimentet blevet udvidet med et bredt lygtesortiment.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125