23948sdkhjf

ITD-formand trækker sig

Christian Sørensen Madsen udtræder af ITDs bestyrelse på lørdag

Christian Sørensen Madsen, formand i ITD, har på grund af travlhed i sin virksomhed valgt at træde ud af bestyrelsen. Det sker i forbindelse med ITD's ordinære generalforsamling den kommende weekend.

Det bliver dermed den nyvalgte bestyrelse, der skal finde efterfølgeren på formandsposten.

Vognmand Christian Sørensen Madsen har siddet for bordenden i ITD's bestyrelse siden 2019, men han har siddet som menigt bestyrelsesmedlem siden 2004 – dog med en pause fra 2013 til 2017. Dengang var det også hans vognmandsvirksomhed i Skodborg, som blev prioriteret.

Når Christian Sørensen Madsen nu gør regnskabet op og ser tilbage på udviklingen i ITD de seneste 15 år, er det med en vis stolthed.

- Jeg har i hele min bestyrelsestid kæmpet for at sikre de bedste rammevilkår for de danske vognmænd og logistikvirksomheder. Det har været en tid, hvor presset fra udenlandske vognmandsvirksomheder har gjort det sværere og sværere at drive en dansk vognmandsvirksomhed.

- Jeg har også været stærkt optaget af lige konkurrence og ordentlighed, så vi igen får den respekt i samfundet, som branchen fortjener.

- Vi er nået langt, og rigtig mange ting er sat i søen. Det arbejde håber jeg vil fortsætte af den kommende formand og bestyrelse, siger Christian Sørensen Madsen.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.186