23948sdkhjf

Logitrans får miljøcertificering

Nu vil virksomheden forbedre sin påvirkning af miljøet og stiller endnu mere skarpt på den grønne omstilling

Logitrans, som producerer internt transportudstyr med ergonomiske løsninger, stiller nu endnu mere skarpt på den grønne omstilling.

Senest har virksomheden opnået endnu en certificering, nemlig den mest anerkendte internationale standard inden for miljøledelsessystemer, ISO 14001. Denne standard betyder, at virksomheden skal identificere og forstå de påvirkninger, som den udsætter miljøet for gennem sine aktiviteter og produkter.

Virksomheden skal fastlægge en miljøpolitik, have nogle miljømålsætninger og sætte klare mål til forbedring af sin miljømæssige indsats.

- Vi ønsker at arbejde strategisk og bevidst med vores miljømål og dermed minimere vores miljøpåvirkning,

Inese Niedola, som er QHSE Coordinator hos Logitrans.

- Med ISO 14001-certificeringen skal vi hele tiden foretage forbedringer og evaluere. Vi har allerede gjort en hel del. inden certificeringen har vi reduceret vores el-forbrug med 31 procent.

- Vi har også sat mål for yderligere reduktion og forventer at bidrage endnu mere til at reducere vores miljøbelastning. Vores miljøcertificering skal ikke bare være noget, som skal pynte på vores hjemmeside - det er en levende og konstant proces, som vi hele tiden vil arbejde med, konkluderer Inese Niedola.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111