23948sdkhjf

Ny ITD-direktør er fundet

Vicedirektør fra Færdselsstyrelsen afløser Carina Christensen

Den 44-årige vicedirektør Jesper Høgh Bach fra Færdselsstyrelsen bliver ITD’s nye direktør. Han tiltræder den 1. juni 2022. Hermed er Carina Christens afløser fundet. Hun har været ITD-direkjtør de seneste fem åt og meddelte allerede for et halvt år siden, at hun stopper i år – senest til oktober.

Jesper Høgh Bach kommer med en stærk ledererfaring, politisk forståelse og en solid viden om transportområdet. Han har tidligere bestredet stillinger som vicedirektør i Familieretshuset, kontorchef i Færdselsstyrelsen, kontorchef i Sikkerhedsstyrelsen og afdelingsleder i SKAT Syddanmark. Og så er han nærmest lokal: Han bor i Rødekro og han vil have sin daglige gang på ITD’s hovedkonbtor i Padborg.

Jesper Høgh Bach er uddannet cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet. Uddannelser en  suppleret med diverse uddannelser inden for bl.a. ledelse og projektledelse i løbet af karrieren.

Stærk samlende leder
Bestyrelsen har lagt vægt på at finde en stærk og samlende leder, som kan drive en kompleks organisation og samtidig er god til at tale med vognmænd og har politisk forståelse.

- Med ansættelsen af Jesper Høgh Bach får ITD både en stærk leder og en person, som gerne vil sætte sig ind i lastbiltekniske ting, siger  ITD’s bestyrelsesformand Christian Sørensen Madsen.

- Vi føler os overbeviste om, at Jesper Høgh Bach er den helt rigtige person til at drive ITD-koncernen videre, udvikle medarbejderne, skabe gode relationer til medlemsvirksomhederne og samarbejde med øvrige interessenter.

ITD holder generalforsamling på lørdag- og mon ikke medlemmerne får Jesper Høgh Bach at se.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125