23948sdkhjf

Ny ITD-formand vil forene små og store

- Vi skal finde fælles fodslag, så vi står stærkt. Vi skal stå sammen som én fælles organisation, siger John A. Skovrup

John A. Skovrup, der er ITD’s nye bestyrelsesformand, har et klart mål: At styrke fællesskabet i ITD så alle medlemmer føler sig godt repræsenteret.

- Der skal være plads til både store og små medlemsvirksomheder - vi er hinandens forudsætninger, siger han i sin første udtalelse som formand.

- Vi skal finde fælles fodslag, så vi står stærkt som organisation.

John A. Skovrup har været menigt medlem i ITDs bestyrelse de seneste fire år, men nu er han trådt helt op på podiet. Herfra vil han gerne sprede budskabet om, at ITD’s medlemmer skal have endnu mere ud af organisationens medlemsservice.

- Vi har som vognmænd forskellige behov for service - alt efter hvilken type virksomhed vi driver, hvilket gods vi kører med, og om vi kører nationalt, internationalt eller begge dele, siger han.

- ITD skal lytte til medlemmernes behov og imødekomme dem så godt som muligt, understreger den nye vognmand, som selv hører til de små i branchen.

ITD præsenterer deres nye formand som en selvkørende vognmand, men det betyder blot, at han selv kører – for han er ikke helt alene. Han har tre biler i virksomheden, som ligger i Bække, en lille by i Sydjylland med 1.000 indbyggere - mellem Vejen og Billund.

Hans vognmandsvirksomhed er specialiseret i eksportkørsel, og han tager tit selv en tur sydover til Tyskland, Belgien eller hvor der nu er brug for den last, han kører med. Han kører ofte med rugeæg og daggamle kyllinger, men han varetager også ad-hoc opgaver for speditører og større vognmandskollegaer.

- Jeg vil gerne stå for ordnede forhold i branchen. Vi skal optræde professionelt som vognmænd, og når vi møder urimelige vilkår, skal vi stå sammen om at ændre tingene, så vi bruger vores indflydelse klogt, mener John A. Skovrup.

Også ny ITD-direktør

Jesper Høgh Bach tiltræder som ny adm. direktør i ITD-koncernen pr. 1. juni 2022.

Den hidtidige adm. direktør i ITD, Carina Christensen, fungerer ikke længere som adm. direktør.

Group CFO Thomas Autzen er konstitueret adm. direktør i ITD frem til den 1. juni 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141