23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktion

Hver dag sker der ændringer i ledelsen i nogle af landets transportvirksomheder. Inden for de seneste syv dage er disse ændringer sket ifølge Erhvervsstyrelsens CVR-register.

Acan Distribution

Line Groth Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Acan Distribution ApS, der er specialiseret i distribution af friskbrygget øl.

Grenaa Havn

Laura Hay Uggla er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Grenaa Havn A/S i stedet for Lars Pedersen. Samtidig er Benny Viggo Hammer, Anette Ruby Liebe og Jens Meinke Meilvang indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kasper Juncher Bjerregaard og Steen Therkel Jensen.

Inter Terminals Denmark

Rebecca Elizabeth Lumlock er indtrådt i bestyrelsen hos Inter Terminals Denmark i stedet for Taylor Robert Hall. Inter Terminals Denmark driver lagerfaciliteter for flydende gods.

Lucas Flytteservice

Finn Stephani Jølver er indtrådt i direktionen hos det sjællandske flyttefirma Lucas Flytteservice ApS i stedet for Michel Mandrup.

Nørresundby Rederi & Shipping

Peder Rønn Lodahl er indtrådt i bestyrelsen hos Nørresundby Rederi & Shipping A/S i stedet for Anton Bro og Toralf Ekrheim.

Scan Group

Arne Simonsen er udtrådt af direktionen hos det københavnske logistik- og speditionsfirma Scan Group A/S. Arne Simonsen er samtidig udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Morten Jæpelt, som dog forbliver i bestyrelsen som næstformand.

Sund og Bælt Partner

Louise Friis er indtrådt i bestyrelsen i selskaberne Sund og Bælt Partner A/S, A/S Femern Landanlæg og Femern Bælt A/S. Hun afløser Claus Flyng Baunkjær. Samtidig er Louise Friis indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos A/S Storebæltsforbindelsen ligeledes i stedet for Claus Flyng Baunkjær.

Truck Center Kolding

Jan Tingleff Bruun er indtrådt som bestyrelsesformand i lastvognsværkstedet Truck Center Kolding ApS i stedet for Justin Lund, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Tonny Vangsgaard Gravesen udtrådt af bestyrelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.391