23948sdkhjf

Specialopbygning: Så skal der transporteres køreplader i rå mængder !

Første levering af seks komplette træk ud af en ordre på i alt 14 stk.

SAWO/Vandborg i Lemvig har stået for montering af kran/lad og SAWO i Viborg har leveret kærren til de første seks specialopbygninger til fragt af køreplader. De er netop leveret leveret og sat i drift hos BMS A/S.

De seks ens træk består af en Hiab kran i 30 tm-klassen af typen X-HiPro 302 EP-5 CD monteret bag førerhuset på en Volvo FH 500 8X4 Tridem. Bag kranen er der monteret et fastlad og efter denne opbygning har kunden valgt en NOPA kærre..

Kranen har 5 hydrauliske udskud, til 15,1 meter med CombiDrive3 radiostyring. Der er bl.a. valgt egenskaber som ASC = Automatic Speed Control, der ved belastninger over 90 pct. nedsætter hastigheden trinløst og øger tilsvarende løftekapaciteten.

Der er valgt Railway Logic på kran med højde og drejestop, som man kan indstille til at begrænse kranens arbejdsområder, bruges bl. a. ved kranarbejde omkring jernbanespor. Kranerne er ligeledes monteret med centralsmøringsanlæg.

BMS levering

Fastladet er beregnet til køreplader på det 4-akslet chassis, med en indvendig ladlængde på 5.300mm. Der er valgt 6 stk. fastmonterede kæpstokke samt 8 stk. løse. Surringer monteret i ladkant i begge sider.

NOPA 3-akslet kærre af typen KFJ240 er beregnet til køreplader med en totalvægt på 25 (24+1) ton. Sidst men ikke mindst er der monteret P-Light batteribackup på så kærren er synlige ved parkering og oplyser kærren, så andre trafikanter kan se den i god tid og sikkert kan passere forbi i mørket.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125