23948sdkhjf

Aarhusianere kan vælge grøn pakkelevering

PostNords kunder i Aarhus har som de første fået mulighed for at vælge en mere klimavenlig levering, når de bestiller varer på nettet

PostNord tester et nyt tiltag, hvor tre udleveringssteder i Aarhus opfylder fire klimavenlige kriterier og dermed bliver markeret som særligt grønne.

De tre udleveringssteder ligger alle i Aarhus Midtby. Det er:

• Føtex på Frederiks Allé

• SuperBrugsen på Vesterbro Torv

• PostNords pakkeboks på Banegårdspladsen

De opfylder fire klimavenlige kriterier:

• Pakken leveres fossiltfrit fra PostNords distributionscenter - fx med el eller HVO Biodiesel.

• Kunden kan aflevere pap fra sin afhentede pakke til genanvendelse på stedet.

• Der er let adgang for cyklister og gående.

• Udleveringsstedet ligger tæt på offentlig transport og/eller giver mulighed for at handle dagligvarer ved samme lejlighed.

Vil kunderne vælge grønt?

- Vi ved, at danske forbrugere gerne vil gøre en forskel og vælge grønt, og nu får de altså mulighed for et mere klimavenligt valg, når de bestiller deres pakker til afhentning på et posthus eller i en pakkeboks. Samtidig giver det vores samarbejdspartnere en ny mulighed for at skille sig ud i mængden, siger Stine Sander, der er vicedirektør for Parcels, Retail & Communication hos PostNord. Hun er spændt på, hvordan initiativet bliver modtaget,

Netbutikkerne gør deres for at minimere brug af emballage, mens vi skærper vores ruteplanlægning, pakning af biler og kører på klimavenligt brændstof. Nu giver vi forbrugerne mulighed for også at gøre noget, så der aftryk bliver grønnere, siger Stine Sander.

Testen er et nyt tiltag under PostNords koncept ’Pakker med omtanke’, der også omfatter, at erhvervskunder kan sende klimakompenserede pakker til fordel for det danske projekt om genopretningen af Hals Mose.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156