23948sdkhjf

Dieseltyve på spil: Chauffør udlover dusør

Natten mellem fredag og lørdag har dieseltyve været på spil i Ødsted, for da Jakob Hansen kom for at hente sin lastbil, der holdt parkeret for natten på Ammitsbølvej, manglede der 80 liter diesel i tanken.

- Det er så frustrerende, og det er et stigende problem. Man kunne godt få et indtryk af, at det hænger sammen med de stigende dieselpriser, siger Jakob Hansen til Vejle Amts Folkeblad.

Chaufføren har en klar idé om, at tyvene er blevet forstyrret i deres foretagende og derfor ikke har stjålet mere.

- Da jeg kom, lå tankdækslet på jorden, og der var sprøjtet diesel næsten halvanden meter væk fra tanken, som hvis man meget hurtigt har trukket en slange op, og dieselsen så er nået at sprøjte ud over det hele, fortæller han til avisen.

Tyvene skal stoppes

Jakob Hansen tror på, at der er tale om organiseret tyveri.

- Almindelige mennesker kan jo ikke bare lige fragte så mange liter diesel i mindre tanke. Til gengæld har man set eksempler, hvor tyve kører i en varevogn med en kæmpe beholder, hvor der er plads til så meget brændstof, fortæller han.

For Jakob Hansen er det et stort ønske at få dieseltyverierne stoppet. Derfor udlover han nu en dusør på 5.000 kroner til den, der kan hjælpe med informationer, der fører til anholdelse af tyvene.

- Mit håb er, at det kan være med til, at folk, der alligevel kører forbi Ammitsbølvej, lige vil holde øje med, om der er noget, der ser mistænkeligt ud. Det handler sådan set bare om, at man lige drejer hovedet og tager et hurtigt kig, når man alligevel kører forbi, siger han til avisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125