23948sdkhjf

Her er plads til 100.000 dæk

NDI Group flytter ind i nyt dæklager i E20 Park i Solrød

Dækvirksomheden NDI Group har netop underskrevet en aftale med ejendomsudvikleren Verdion om at flytte ind i et topmoderne dæklager i E20 Park ved motorvejen i Solrød.

- Vi flytter ind i et nybygget lager med plads til over 100.000 dæk, hvilket er en firdobling af vores nuværende lagerkapacitet. siger kommunikationschef hos NDI Group, Jens Jakob Velasco Hansen.

- Med det nye lager vil vi få endnu bedre adgang til at servicere de sjællandske kunder i transport- og autobranchen.

Det gamle dæklager, som NDI Group har haft i Karlslunde siden 1987, blive de kommende måneder blive tømt og varerne blive flyttet ud i et nyt lager i Solrød.

Større udvalg og hurtigere levering

- Vi har en vision om at holde kundernes forretning rullende samt en mission om at være kundernes foretrukne leverandør af dæk fælge og hjul. Det forpligter, og med den nye investering giver vi kunderne adgang til et endnu større udvalg og en endnu hurtigere levering, så vi kan leve op til og overgå kundernes forventninger til os som leverandør, siger COO i NDI, Allan Pedersen.

- Det handler kort og godt om at gøre det så let som muligt for vores kunder at vælge os til. I en tid med varemangel og fortsatte udfordringer med forsyningskæder oplever vi, at det i stigende grad bliver et konkurrenceparameter at sikre kunderne en stabil og pålidelig levering gennem en gennemoptimeret logistik, og alt dette skal det nye lager hjælpe os til i endnu højere grad at opnå.

Effektivt og miljørigtigt

NDI Group vil med det nye lager ifølge Allan Pedersen blandt andet kunne modtage containere direkte fra dækproducenterne og derved spare tid og ressourcer på varehåndteringen og interne vareflytninger.

NDI Group forventer at være på plads i det nye lager i løbet af sommeren og være fuldt operationelle i tredje kvartal af 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156