23948sdkhjf

Lemvigh-Müller vil bygge kæmpe højlager i Kolding – men kommunen tøver

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller vil gerne bygge et nyt, stort højlager i forbindelse med koncernens nuværende centrallager på Nordager i Kolding. Det skriver JydskeVestkysten.

Et nyt byggeri kræver dog en ændring af lokalplanen for området, og derfor har Lemvigh-Müller været i dialog med Kolding Kommune de seneste 15 måneder. Det var da også et enigt plan- og teknikudvalg, der sendte sagen videre i det politiske system med anbefaling om, at den kunne sendes i offentlig høring.

Kommunens økonomiudvalg nedstemte imidlertid forslaget på et møde i maj. De ønsker yderligere bearbejdninger og visualiseringer af projektet samt en vurdering af, hvor højlagre bedst kan placeres i Kolding Kommune.

Men for Lemvigh-Müller er det ikke en mulighed at flytte lageret til en anden placering i kommunen. Det skriver finansdirektør Christian Søgaard-Christensen i en kronik i JydskeVestkysten.

Lemvigh-Müller har i dag 445 ansatte i Kolding, og med et nyt højlager er der udsigt til yderligere cirka 150 arbejdspladser.

Christian Søgaard-Christensen vil dog endnu ikke gå så langt som at true med at flytte koncernens aktiviteter ud af kommunen.

- Det er for tidligt at ridse det scenarie op, men vi arbejder selvfølgelig på plan B. Alene den usikkerhed, der er skabt, gør, at vi må arbejde på en plan B. For når vi laver en investering for de næste 30 år, skal vi have det lange lys på. Vi er nødt til at gøre det rigtige første gang, siger han til JydskeVestkysten.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.124