23948sdkhjf

Det giver genlyd i verden: MAN Danmark vinder fornem pris

MAN Danmark er kåret som ”Digital Market of The Year”

For andet år i træk har den internationale MAN-organisation kåret MAN Danmark som ”Digital Market of The Year.” Prisen baseres på en række parametre, som handler om, i hvilket omfang kunderne udnytter de digitale produkter og ydelser, som MAN stiller til rådighed.

- At det er andet år i træk at MAN Danmark vinder denne fornemme pris, er naturligvis noget der giver genlyd – ikke bare i Danmark, men i hele verden, fortæller Claus Lindholm, der er MANs presseansvarlig i Danmark.

- Danmark er kendt som et land med meget høj digital knowhow. Vi er vant til at bruge computere og digitale ydelser, og det gælder også danske vognmænd og deres MAN lastbiler. Dertil kommer, at vi i den danske MAN-organisation har brugt mange ressourcer på at få disse digitale systemer gjort synlige for kunderne.

Mere end et køretøj

- De MAN lastbiler, der i dag forlader samlebåndet, er meget mere end blot et køretøj, fortæller Claus Lindholm.

- Man kan snarere beskrive en lastbil som en rullende digital enhed med et væld af offline og online interfaces.

- Prisen som ”Digital Market of The Year” baseres derfor på en række parameter, som handler om I hvilket omfang kunderne udnytter de digitale produkter og ydelser, som vi stiller til rådighed.

Blandt parametrene, som ligger til grund for kåringen, kan nævnes:

Procenten af aktiverede lastbiler

Når en kunde køber en MAN lastbil, skal han aktivt vælge at aktivere lastbilen, så der kan åbnes op for kommende download af digitale ydelser.

Aktivering af MAN ServiceCare

En af de vigtigste digitale ydelser, som MAN tilbyder, er MAN ServiceCare, hvor lastbilen selv måler på en lang række servicepunkter og sender besked til det lokale MAN værksted, der herefter kalder vognmanden til service, såfremt et af servicepunkterne begynder at afvige fra normalen.

Aktivering af digitale pakker

Her gør Danmark sig bemærket ved at 22 procent af alle MAN-køretøjer i Danmark benytter pakken ”MAN Compliant”, som blandt andet dækker fartskriver-download.

Aktivering af MAN Now

MAN Now er det nyeste digitale produkt, hvor kunderne kan lave ”over-the-air” opdateringer af lastbilen, præcis som det kendes, når man opdaterer sin computer eller mobiltelefon. Med MAN Now kan chaufføren opdatere lastbilen på en lang række punker og sikre bedre performance, mens han kører på landevejen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157