23948sdkhjf

Ancotrans udvider i Tyskland

Har åbnet kontor i Köln den 1. juni

Efter 14 års tilstedeværelse på det tyske marked har Ancotrans den 1. juni 2022 åbnet kontor i Köln, som ligger ved Rhinen.

- Som markedsleder på det nordeuropæiske marked for containertransport er det et naturligt skridt for os at udvide vores lokale tilstedeværelse i Tyskland, siger Arne Kraeft, afdelingsleder, Ancotrans GmbH Tyskland.

- Rhinen/Ruhr-området er yderst attraktivt og meget dynamisk, når det kommer til containertransport, og det passer perfekt ind i vores eksisterende netværk og serviceportefølje.

- Vi været til stede på det tyske marked med et kontor i Hamborg, som vi etablerede i 2008. Det har giver os et solidt netværk og en portefølje af kunder, som vi nu bygger videre på.

Bastian Brinkman, Operations Manager Rhein/Ruhr, er den daglige leder af kontoret i Köln, hvorfra han leder en lastbilekspeditør, Joachim Stumpf og otte lastbiler til at begynde med.

- Vores primære fokus her i Köln er at tilbyde vores kunder den bedst mulige service og kommunikation, så vi bliver den foretrukne leverandør af containertransport i Rhein/Ruhr-regionen, siger Bastian Brinkmann.

Inden han kom til Ancotrans, arbejdede Bastian fire år som vognmandschef i CTS Köln. Han er uddannet speditør i Bonn i 2014.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126