23948sdkhjf

Lettere adgang for lastbiler hos HedeDanmark

HedeDanmark bygger en ringvej ved miljøcentret i Stoholm

Nu bliver det snart endnu bedre forhold for de mange lastbiler og kunder, der hver eneste dag ankommer til HedeDanmarks miljøcenter i Stoholm uden for Viborg. Her ligger virksomhedens jordhåndteringsanlæg HD JordPark a/s, der også modtager haveaffald og restprodukter som sanitet og glas til genbrug.

Hidtil har lastbiler dog skulle dele vejen frem og tilbage fra aflevering af jord og restprodukter, men fremover bliver vejen for at læsse af meget lettere for chaufførerne. HedeDanmark har nemlig købt en tilstødende ejendom på fem hektar. Her vil der blive etableret en vej, som skal lette trafikken i miljøcentret.

- Fremadrettet vil vi kunne tilbyde endnu bedre håndtering af jord, have- og parkmaterialer, udlevering af blåler og modtage restprodukter, fortæller Michael Christensen, afdelingschef hos HedeDanmark.

- Vi etablerer en ringvej, så lastbilerne ikke skal møde hinanden og holde for modkørende trafik, når de skal frem og tilbage igennem anlægget.

- Vi forbedrer vores logistik til gavn for vores brugere og kunder hos miljøcenteret og sparer vognmænd og chauffører tid i aflevering og afhentning af materialer, konkluderer han.

Med købet af den nye grund råder HedeDanmark nu over 27 hektar i Stoholm, hvor der håndteres jord, grønt affald, gammelt glas og sanitet, som recirkuleres og bruges i HedeDanmarks bæredygtige betonklodser.

Både det hidtidige og nye område indeholder betydelige mængder af blåler, som kan bruges som naturlig bund i opbygning af eksempelvis regnvandsbassiner, motorvejsanlæg og indgå i teglproduktion.

- Blåleret ligger så nemt og godt, at det vil betyde en markant forbedret konkurrenceevne fremover, siger Michael Christensen afslutningsvis.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.188