23948sdkhjf

ATL: Det er ikke overraskende

Annullering af udbud af vintertjeneste er sommerens mindst overraskende nyhed, siger ATL-direktør

Det er ikke overraskende, at Vejdirektoratets udbud om snerydning på statens veje må gå om. Sådan lyder vurderingen fra ATL, Transportens Arbejdsgivere, som følger processen tæt.

Vejdirektoratet annullerede sit første udbud i foråret 2022 efter en intens diskussion om, hvilke arbejdstidsregler der gælder, når man rydder sne.

Efter en skuffende anden udbudsrunde i maj, har Vejdirektoratet meddelt, at man annullerer udbuddet for og fastsætter en ny udbudsrunde med frist for at afgive tilbud i midten af august.

- Jeg vil kalde den annulleringen af udbuddet for sommerens mindst overraskende nyhed, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

- Det står nu klart, at det mobile arbejdstidsdirektiv gælder ved skiftende kørsel, men meldingen om dette kom ud meget sent. Dermed var der stor usikkerhed op til datoen, hvor man skulle afgive sit tilbud

Vejdirektoratet har undervejs justeret en række krav til responstid og startsteder.

- Det ser ud til, at man i noget højere grad har lyttet til branchen. Det var også helt nødvendigt med en ny kurs i processen, hvis tredje gang skal være lykkens gang, vurderer Lars William Wesch.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.131