23948sdkhjf

Ny lastbil til Kenneth Buhl – Volvo FH500 med den store sikkerhedspakke

Luksus-kabine og den store pakke i sikkerhedsudstyr: Ny Volvo FH500 bogietrækker til vognmand Kenneth Buhl

Volvo med 500 hk’s motor, fuld luftaffjedring og det fineste i førerhus. Det er den nyeste fra Volvo Truck Center og V. Frandsens Eftf.

Vognmand Kenneth Buhl har netop hentet sin nye, fine Volvo, hvor der mildest talt er kælet for alle detaljer.

Udgangspunktet er en Volvo FH500 bogietrækker med 500 hk’s Turbo Compound-motor, I-Shift automatgearkasse og fuld luftaffjedring.

Udgangspunktet er en Volvo FH500 bogietrækker med 500 hk’s Turbo Compound-motor, I-Shift automatgearkasse og fuld luftaffjedring.

Og til ære for chaufføren: Globetrotter XL-førerhus med New York førerhuspakke, to køjer, deluxe-sæder, forstærker og separat bashøjtaler, Work-remote, air-cooler, udsynspakke+ med indbygget blinkvinkelkamera i højre spejl, adaptive LED-forlygter og meget mere.

FH’eren er opbygget hos Volvo Truck Center i Aarhus med diverse lys/lygter/galje og special-fremstillet glat bagvæg på førerhuset.

Lakken har V. Frandsens Eftf stået for, mens den er plysset hos FIX Autopolstring og FRP skilte har stået for skrift og stafferinger.

Klargøring af opbyggerteamet hos Volvo Truck Center i Århus og finansieret af Volvo Finans. Bilen er solgt og leveret af Jacob Bøje fra Volvo Truck Center Aarhus.

Til ære for chaufføren

  • Globetrotter XL-førerhus med New York førerhuspakke
  • To køjer
  • Deluxe-sæder
  • Forstærker og separat bashøjtaler
  • Work-remote
  • Air-cooler
  • Udsynspakke+ med indbygget blinkvinkelkamera i højre spejl, adaptive LED-forlygter
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156