23948sdkhjf

Ny CEO skal sikre væksten

Jeg er stærkt inspireret af ejerkredsens klare ambition om fortsat vækst, siger Peter Lambæk Nielsen, CEO, Erik Petersen A/S

Erik Petersens nye CEO, Peter Lambæk Nielsen har de seneste tre år drevet egen konsulentvirksomhed indenfor strategi, ledelse og forretningsudvikling, samt været partner ved rekrutteringsvirksomheden Skelmose.

Tidligere har Nielsen varetaget ledelses- og nøglefunktioner i større virksomheder indenfor en bred vifte af brancher og fagområder. Herunder har han haft ansvar for transport og logistik, samt stået i spidsen for opbygningen af flere større forretningsområder, herunder indenfor bæredygtig transport. Peter Lambæk Nielsen er 57 år og har en økonomisk baggrund og en MBA.

Direktør og ejer Keld Bennick Petersen siger om ansættelsen af Peter Lambæk Nielsen:

- Erik Petersen A/S har de senere år undergået en rivende udvikling og har tillige udvidet sine forretningsområder, så vi i dag kan tilbyde vores kunder komplette løsninger indenfor transport, lager og logistik. Vi har i dag nået en størrelse og kompleksitet, hvor tiden er inde til at styrke ledelsen med en profil, der har solid erfaring med strategi, forretningsudvikling, ledelse og organisationsudvikling fra større virksomheder.

- Vi er derfor meget taknemmelige for, at vi kan tiltrække en profil som Peters, der netop har denne tyngde og som samtidig har en god forståelse for kulturen i en virksomhed som vores. Jeg er derfor helt tryg ved at overdrage den daglige ledelse til Peter og overgå til rollen som bestyrelsesformand.

Klar ambition om vækst

Peter Lambæk Nielsen glæder sig selvsagt; han siger:

- Erik Petersen A/S er en særdeles spændende virksomhed med et godt fundament og potentiale. Jeg er stærkt inspireret af ejerkredsens klare ambition om fortsat vækst og udvikling baseret på en stærk og moderne platform og med udgangspunkt i de spidskompetencer, der er opbygget gennem årene – en strategi, jeg har let ved at se mig selv i og er meget taknemmelig for at blive udpeget til at stå i spidsen for. Jeg er meget beæret over den tillid, jeg er blevet vist, og glæder mig til det kommende samarbejde med bestyrelse, ledelse, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Peter Lambæk Nielsen tiltræder jobbet den 15. august 2022.

Om Erik Petersen A/S

  • Erik Petersen A/S er en familieejet transport- og logistikvirksomhed, der er grundlagt i 1963 og i dag råder over en flåde på mere end 40 egne køretøjer og ca. 20.000 m2 lagerfaciliteter.
  • Virksomheden har gennem årene specialiseret sig på det danske, nordtyske og svenske marked, hvor der i dag tilbydes komplette logistikløsninger inklusive transport, lager, pakning og distribution.
  • Erik Petersen A/S, der differentierer sig på service, kvalitet og leveringssikkerhed, har blandt sine kunder en række store detailkæder og mærkevareproducenter.

Erik Petersen A/S

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141