23948sdkhjf

FTP Industrial og Mitsubishi Fuso fortsætter samarbejdet

Efter 15 års partnerskab har FTP Industrial og Mitsubishi Fuso bekræftet, at samarbejdet vil fortsætte frem til 2030.

FPT Industrial og Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation har fejret deres 15-årige partnerskab. Det er et samarbejde, der vil vare endnu længere og vokse sig endnu større efter en aftale om at udvide og forlænge kontrakten mellem de to virksomheder frem til 2030.

Mitsubishi Fuso er en integreret del af Daimler Truck AG og har hovedkvarter i Kawasaki. Japan. Virksomheden fremstiller lastbiler, busser og industrimotorer til over 170 markeder verden over. Producentens FUSO-mærke, som omfatter produkter lige fra den ikoniske lette Canter-lastbil til den tunge Super Great, har været et ikon i den japanske erhvervskøretøjsindustri i over 90 år.

Partnerskabskontrakten blev første gang underskrevet i 2007, og siden 2010 har FPT Industrial leveret over 500.000 F1C-motorer til Mitsubishi Fuso, hvilket bidrager til at gøre FUSO erhvervskøretøjer stadig mere højtydende, effektive og bæredygtige.

Jubilæet blev fejret den 15. juli i Torino i Italien, hvor Sylvain Blaise, formand for Iveco Group Powertrain Business Unit, overrakte en mindeplade til Parthasarathy Thota, indkøbschef hos Daimler Truck Asia.

- FPT Industrial har været en uvurderlig partner for Mitsubishi Fuso i mange år, sagde Parthasarathy Thota.

- Virksomheden deler forpligtelsen til at levere pålidelige, effektive og sikre produkter til vores globale kunder, og vi ser frem til at fortsætte vores tætte samarbejde.

FPT Industrial er et virksomhed i Iveco Group dedikeret til design, produktion og salg af drivlinjer til on-road og terrængående køretøjer samt marine- og elproduktionsapplikationer. Virksomheden beskæftiger mere end 8.000 mennesker fordelt på 11 fabrikker og 11 udviklingscentre.

FPT Industrials salgsnetværk består af 73 forhandlere og omkring 800 servicecentre i næsten 100 lande. Et bredt produktudbud, herunder seks motorområder fra 42 hk op til 1.006 hk, transmissioner med maksimalt drejningsmoment på 200 Nm op til 500 Nm, for- og bagaksler fra 2 til 32 ton bruttoakselvægt.

FPT Industrial tilbyder det mest komplette sortiment af naturgasmotorer på markedet til industrielle applikationer, med effekt fra 50 til 460 hk. Dette gør FPT Industrial til en af ​​verdens førende inden for industrielle drivlinjer.

Fra venstre: Parthasarathy Thota, Head of Procurement, Daimler Truck Asia og Sylvain Blaise, President for Iveco Group Powertrain Business Unit

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14