23948sdkhjf

DKV Mobility leverer grønnne resultater

Bæredygtighedsrapporten fra DKV Mobility viser en reduktion af CO2-emissioner

DKV Mobility, der er en europæisk B2B-platform, som mange vognmænd benytter til betaling ”on-the-road” på blandt andet tankstationer, har netop udgivet sin Bæredygtigheds Rapport for 2021. Heri fremgår det, at virksomheden har nået store fremskridt med deres grønne løfte og såkaldte ESG-strategi inden for miljø, sociale aktiviteter og ledelse.

I 2021 reducerede DKV Mobility sine emissioner af drivhusgasser med 43 procent sammenlignet med basisåret 2019. Det skyldes blandt andet, at man næsten fordoblede sit netværk af el ladepunkter inden for blot et år og yderligere har udvidet sit netværk i Europa med flere tankstationer, der udbyder alternative brændstoffer.

For eksempel tilbyder virksomhedens forsyningsnetværk 20.000 tankstationer, der udbyder alternative brændstoffer såsom LNG, CNC, HVO eller brint. Og med 240.000 el-ladepunkter ved udgangen af 2021 (og i øjeblikket 285.000) tilbyder virksomheden også adgang til et af de største opladningsnetværk for elektriske personbiler og lastbiler i Europa.

Udover at de ambitiøse klimamål sigter DKV Mobility efter at yde et vigtigt bidrag til FN’s Verdensmål. Koncernen er for eksempel forpligtet til at øge andelen af kvinder i ledelsesroller til 35 procent af den samlede andel inden 2025, mens man allerede har opnået ligestilling mellem kønnene i hele organisationen.

For sin bæredygtighedspræstation blev DKV tildelt en guldmedalje i 2021 af EcoVadis, et velkendt, uafhængigt bæredygtighedsvurderingsbureau.

Denne vurdering glæder den skandinaviske landechef Steen Hansen, der til daglig holder til på kontoret i Brøndby, sig over.

- Jeg er stolt over at være en del af DKV Mobility, som ikke kun går i front, men også leverer reelle præstationer på ESG-mål og grønne ambitioner, siger han.

- Vi sætter et godt eksempel og skubber på den grønne omstilling i transportbranchen, der gør det lettere for resten af industrien at hoppe med ombord. Vi skal motivere hinanden på tværs og stræbe efter at blive endnu bedre – både når det kommer til vores grønne ambitioner og mere konkrete ESG-mål, der gør en reel forskel, siger Steen Hansen.

I begyndelsen af 2022 modtog DKV Mobility også en stærk rating udstedt af Sustainalytics. Med en score på 10,5 (lav risiko) er DKV Mobility blandt de bedste to procent af næsten 15.000 vurderede virksomheder på verdensplan.

Om DKV Mobility

  • DKV har i næsten 90 år opbygget et af Europas største netværk, hvor kunder kan tanke brændstof. Netværket inkluderer 67.000 brændstof tankstationer, 285.000 el-ladepunkter og 20.000 tankstationer der udbyder alternative brændstoffer.
  • Derudover er DKV Mobility førende mobilitetsudbyder indenfor europæiske afgiftsbetalinger og tilbyder en række mobilitets services, herunder service af køretøjer hos 29.000 servicestationer og en række innovative digitale løsninger.
  • Som en del af de finansielle løsninger er DKV Mobility førende inden for momsrefusion.
  • Virksomheden har 1.700 medarbejdere og en transaktionsvolume på 12 milliarder euro. De årligt indtægter er på knap 500 millioner euro.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.359