23948sdkhjf

Næstved elektrificerer skraldeindsamlingen

Næstved Kommune har indgået en ny 8 års-kontrakt med renovationsselskabet Urbaser, der vil hente affald i elskraldebiler

Den nye kontrakt med Urbaser træder i kraft 1. januar 2024, hvorefter borgerne i Næstved kan opleve de elektriske skraldebiler i bybilledet.

Selvom Urbaser A/S er et spansk selskab, så har selskabet allerede erfaring i Danmark og har et driftskontorer i Næstved, som også vil huse de medarbejdere, der skal samarbejde med kommunen om den kommende kontrakt.

- Det er glædeligt, at vi har fundet den renovatør, som skal løse opgaven omkring indsamling af affald i Næstved Kommune fra 1. januar 2024. Vi kender allerede til den kommende renovatør Urbaser fra nogle af de kommuner, som vi samarbejder med, og vi ser frem til at indlede et godt og langvarigt samarbejde med dem, siger Jens Fuglsang Bach, centerchef i Center for Teknik og Miljø i forbindelse med kontrakten.

Som noget nyt, er den kommende kontrakt for affaldsområdet for en periode på 8 år for at give tilbudsbydere muligheden for at byde med skraldebiler, der kører på el, da disse er væsentlige dyrere end almindelige biler, der kører på fossile brændstoffer. oplyser Næstved Kommune.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141