23948sdkhjf

Fynsk transportcenter gør et scoop

– Det er et scoop, at vi har fået Stig Langsager med ombord. Han kommer med tung projekterfaring fra komplekse byudviklingsprojekter og er kendt for at bringe projekterne i hus. Jeg er ikke i tvivl om, at han - sammen med en kommende udviklingschef - kan løfte opgaven med at udvikle området fra ”bar mark” til en højteknologisk og bæredygtig logistikhub.

Sådan siger adm. direktør Carsten Aa, Odense Havn, som vil skabe et kæmpe logistik- og transportcenter i Årslev ved den fynske motorvej.

I samarbejde med en kommende udviklingschef skal Stig Haumann Langsager stå i spidsen for at omsætte visionen om Odense Dry Port til virkelighed og udvikle det store logistikknudepunkt, der skal have op til 500.000 kvm bygninger.

Stig Langsager kommer med mange års projektledererfaring fra en række store odenseanske projekter, blandt andet som Odense Kommunes projektleder på udformning af Letbanen samt projektleder på Munkebjergvejs forlængelse og Odins Bro over Odense Kanal.

De seneste seks år har han været projektchef med ansvar for en af Odense Kommunes største byomdannelsesprojekter, ”Fra Gade til By.”

Stig Haumann Langsager tiltræder den nye stilling den 1. september 2022.

Milliardinvesteringer

Odense Havn præsenterede planerne for den store Odense Dry Port for snart to måneder siden. Havnen har købt det store areal mellem Odense og Årslev af staten og vil udvikle det til en højteknologisk og bæredygtig logistikhub. Investeringerne løber samlet op i fem milliarder kroner.

Odense Dry Port skal - lød det ved præsentationen - sikre, at havnens store kunder, inden for vindmølle- og offshore industrien, kan følge med efterspørgslen og sikre dem mulighed for at have større lagre af de mest nødvendige dele tæt på deres produktion.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.188