23948sdkhjf

ITD afskediger direktør

ITD's bestyrelse har afskediget Jesper Høgh Bach som adm. direktør. Bestyrelsen ønsker en anden profil på posten og har konstitueret Stefan K. Schou som ny adm. direktør.

ITD's bestyrelse har afskediget Jesper Høgh Bach som adm. direktør. Han nåede kun at sidde i direktørstolen i to måneder.

Afskedigelsen sker på baggrund af uenighed om den fremtidige retning for ITD. Bestyrelsen ønsker en anden profil på posten og har konstitueret Stefan K. Schou som ny adm. direktør.

ITD's formand John A. Skovrup er ærgerlig over, at Jesper Høgh Bach ikke var det rigtige match til ITD, men han er glad for, at ITD kan komme videre hurtigt.

- Jesper har en spændende profil fra den offentlige sektor, men ITD er en forening for vognmænd i den private sektor. ITD skal have medlemmernes behov og interesser i centrum, og foreningen skal handle med en større slagkraft og hastighed, end vi ser i dag, siger John A. Skovrup.

Der kommer nu turbo på ambitionerne, fordi Stefan K. Schou kender medlemmerne, medarbejderne og organisationen, skriver ITD i en meddelelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125