23948sdkhjf

Strategisk satsning på gas i Fredericia

FTU bliver nordisk servicepartner for tjekkisk LPG-specialist

Den tjekkiske LPG-gas tankspecialist, Východočeské Plynárenské Strojírny (VPS), ønsker at styrke sin position i Norden. Til det formål har virksomheden udpeget A/S Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) som service- og reparationspartner i både Danmark og de øvrige nordiske lande.

For FTU er det nye partnerskab et led i en strategisk satsning på gas. Fredericia-virksomheden har for nylig investeret i en dedikeret gashal, der er gnistfri, eksplosionssikret og udstyret med sniffesensor. Dermed er virksomheden klar til at imødekomme en stigende efterspørgsel på service og reparation af tankvogne og stationære installationer til kryogene gasser.

Partnerskabet skydes i gang i forbindelse med FTU’s 50-års jubilæum i starten af september.

- Aftalen med VPS skal være med til at styrke vores position som service- og reparationspartner inden for tankvogne og stationære installationer til kryogene gasser, forklarer direktør i FTU, Stefan Vig.

- Det er et marked, der vil vokse markant i de næste mange år, og derfor investerer vi for at være klar til at imødekomme vores kunders behov. Det gælder både LPG, men i høj grad også LNG og PtX-produkter, siger Stefan Vig.

Satsningen på gas sker også på koncernniveau. FTU’s moderselskab, tyske Alfons Haar Maschinenbau, lancerer om kort tid et nyudviklet målesystem til kryogeniske gasser, PreciCRYO, der er godkendt til netop LNG. Det nye målesystem vil efter planen blive introduceret af FTU på det danske marked i løbet af efteråret.

Det nye partnerskab med VPS markeres den 2. september 2022, når FTU inviterer til åbent hus i anledning af virksomhedens 50-års jubilæum, hvor repræsentanter for VPS vil være til stede.

Her vil de besøgende samtidig få mulighed for at opleve Hymax- og Vmax-anlæg, PreciGas-anlæg og generatorløsninger, monteret på lastbiler fra Hans Jensen Transport, Litra Gass, Fjellerad Transport og AGA/Linde Gas.

FTU og Alfons Haar har brugt en del af sommeren på at styrke organisationen i Norden. FTU-direktør Stefan Vig er i den forbindelse indtrådt som managing director i Alfons Haar Svenska AB og vil fremover varetage den samlede ledelse i de to selskaber.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094