23948sdkhjf

Scania: Vognmændene stiller nye krav til os

Udbredelsen af elektriske lastbiler stiller nye krav til os, siger salgschef i Scania Danmark

Interessen for el-drevne lastbiler er større end nogen sinde; men den igangværende omstilling fra fossile til elektriske køretøjer stiller store krav til lastbilleverandørerne.

- Den nye teknologi kræver rådgivning. Derfor har vi satset på at blive partner hele vejen rundt – lige fra valg af el-lastbil til finansiering af ladestruktur, siger Michael Rasmussen, der er salgschef i Scania Danmark.

- Der er en enorm forskel på at sælge en el-lastbil og en diesel-model. Kompleksiteten er langt større. Kunderne har langt flere spørgsmål. Derfor har de brug for en leverandør, der er klar til at involvere sig.

- Der skal udføres en rutesimulering for at tjekke rækkevidde og batterilevetid. Der skal tages stilling til, om der er behov for batteridrift af opbygningen også. Er der behov for lynladestandere? Endelig kommer behovet serviceaftaler og finansiering.

- Det er klart, at der er mange spørgsmål – og alle spørgsmål er relevante.

Går forrest med kunderne

Den grønne omstilling i transportbranchen betyder, at Scania Danmark er i gang med at ændre forretningen.

- Vi skal tage os af nye forretningsområder og råde over særligt uddannet personale, der kan håndtere de nye batteri- og motortyper, siger Michael Rasmussen.

- Kunder forventer, at vi kan rådgive dem i et større omfang end tidligere, og især også i forhold til ladestruktur, kørsel, og opladning. Derfor har vi investeret i specialuddannet personale til at stå for el-forretningen. Hele vores eftermarkedet er også på plads.

- Vi er klar til at holde kunden i hånden hele vejen, så de får en god oplevelse.

- Vi kan levere en el-lastbil forholdsvis hurtigt. Vi arbejder også på at kunne finansiere hele ladeløsningen, slutter salgschefen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172