23948sdkhjf

Ny direktion på plads hos VMS Group

Den maritime servicevirksomhed besætter ny topledelse med erfarne, interne kræfter

Den globalt orienterede maritime servicevirksomhed med hovedsæde i Frederikshavn og afdelinger i Brasilien og Namibia behøvede ikke at kigge langt for at sammensætte en ny direktion, efter at selskabets bestyrelse tidligere på året traf beslutningen om, at det var tid til et profilskifte på direktørposten.

Et stærkt makkerpar med mange års erfaring - også internt hos VMS Group - udgør den nye topledelse. Selskabets CFO igennem de seneste fem år, Kim Bengtsen, er udpeget til ny adm. direktør, mens CCO igennem de seneste tre år, Kristian Kaasing Larsen, er ny sideordnet direktør.

Ejer og stifter af VMS Group, Morten Vestergaard, tiltræder dermed igen som bestyrelsesformand efter midlertidigt at have fungeret som adm. direktør i rekrutteringsperioden.

- Vi er utroligt tilfredse med at kunne præsentere en ny ledelse, som består af gode og erfarne folk med kompetencer, der komplementerer hinanden. At de ovenikøbet igennem de seneste fem år har vist sig som et velfungerende makkerpar, der forstår og anerkender værdien af godt samarbejde på tværs i vores organisation, er blot endnu et plus, siger Morten Vestergaard.

Stor erfaring fra udlandet

De formelle titler bliver Kim Bengtsen som CEO og Kristian Kaasing Larsen som Executive Vice President.

58-årige Kim Bengtsen, der har en baggrund som cand.merc. fra Aalborg Universitet, har tidligere i en årrække været adm. direktør for Brønderslev-virksomheden AL-KO Ginge A/S. Han stammer fra Hirtshals, og blev ansat som CFO i VMS Group i juni 2017.

55-årige Kristian Kaasing Larsen er uddannet maskinmester og blev i april 2015 ansat som adm. direktør for VMS Groups afdeling i Brasilien, VMS do Brazil Ltda i Niterói nær Rio de Janeiro, inden han i 2019 tiltrådte som CCO for VMS Group. Blandt Kristians tidligere erfaringer er en periode som site manager ved Hyundai Skibsværftet i Sydkorea samt flere år som teknisk direktør ved det amerikanske boreselskab Pacific Drilling.

Den nye ledelse tiltræder officielt den 1. september.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157