23948sdkhjf

50-års jubilar gør klar til vækst

A/S Fredericia Tankvognsudstyr vil sælge totalanlæg til tankbiler

A/S Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) har i mange år været en veldrevet virksomhed med pæne afkast baseret på gode, faste kunder – heriblandt Forsvaret og Søværnet – samt en solid serviceforretning.

Men nu vil virksomheden, som fejrer sit 50-års jubilæum i morgen den 2. september, gøre klar til at investere i vækst. Med moderselskabet – tyske Alfons Haar Maschinenbau GmbH & Co fra Hamborg – i ryggen, retter FTU fremover et større fokus mod nysalg af totalanlæg til tankbiler.

Der er lagt en ambitiøs plan for de kommende år. Målet er en omsætningsvækst på 20 procent over de næste tre år, og den nytiltrådte salgsdirektør Stefan Vig skal være motor i den udvikling. For at understøtte strategien skal der oprustes med flere nye medarbejdere.

Kom ind i maskinrummet

I anledning af virksomhedens 50-års jubilæum holdes åbent hus i morgen fredag den 2. september - hvor alle kunder, kollegaer og samarbejdspartnere er velkomne - lige fra chauffører til direktører.

På dagen kan man komme helt tæt på nogle af de patenterede tekniske løsninger, som FTU har monteret på lastbiler fra Hans Jensen Transport, Litra Gass, Fjellerad Transport og AGA/Lin½de Gas.

Man kan opleve Hymax- og Vmax-anlæggene, se nærmere på generatorløsninger og stifte bekendtskab med PreciGas-anlægget.

Det er også muligt at møde repræsentanter for FTUs nyeste samarbejdspartner, tjekkiske VPS, der er specialist i LPG-løsninger.

Der er åbent hus hos FTU på Røde Banke 106, 7000 Fredericia, fredag den 2. september kl. 12.00-16.00.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141