23948sdkhjf

SCT åbner transportcenter i weekenden

I morgen lørdag den 3. september er der officiel fremvisning af SCTs nye domicil og transportcenter ved Farremosen i Allerød. Det sker kl. 11, hvor der allerede er tilmeldt over 600 gæster.

SCT-koncernen købte grunden i 2017 og efter omhyggelig forberedelse blev det første spadestik taget i sommeren 2021. Byggetilladelsen forelå i efteråret, hvorefter byggeriet påbegyndtes. Nu er datoen sat for begyndelsen på en ny æra for SCT-koncernen.

Det nye domicil vil huse cirka 100 medarbejdere og vil forene virksomhedens administration og værksteder, som tidligere har holdt til i henholdsvis Hillerød, Gilleleje og København.

- Vores ønske er at højne samarbejdet og styrke sammenholdet i virksomheden og lægge grundlaget for vækst i fremtiden, forklarer SCT-koncernens direktør, Christian Bødker-Petersen.

Up-cykling af materialer

- Desuden vil vi benytte lejligheden til at byde det nyeste medlem af familien - Remco Ressourcecenter - velkommen. Remco vil stå for re- og up-cykling af genbrugsmaterialer og sørge for jordrensning fra byggepladser.

På selve pladsen vil man nu kunne se den nye administrationsbygning, som er på 1.152 kvadratmeter i grundplan og to etager høj. Her vil virksomhedens ledelse og de afdelinger inden for drift, salg, miljø, IT, bogholderi, HR, rådgivning og fakturering høre hjemme.

Bygningen er udstyret med lyse kontorer, effektive mødelokaler og en ny, god kantine, som skal holde medarbejderne sunde og raske.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14